top of page

 

INDLEDENDE KONSULATATION

Før vi mødes, vil jeg sende et omfattende spørgeskema, som jeg vil bede dig om at udfylde og returnere senest 3 dage før vores konsultation. Det vil give dig en mulighed for at reflektere over dit liv, din sundhedstilstand, gener og mål med konsultationen. Giv dig god tid til at svare på spørgsmålene, da bevidsthed om dit eget helbred og velbefindende er første skridt til at få det bedre.  Samtidig har jeg har en chance for at kende til dig, din helbredshistorik og familiære dispositioner, før vi ses.
 
Under konsultationen, som varer 90 minutter, er der tid og plads til, at du får fortalt din historie. Jeg lytter til, det du siger, vi vil gennemgå dine svar, og sammen kan vi drage nogle paralleller mellem dit symptom billede og din helbredshistorik. Som supplement til spørgeskemaet bruger jeg ofte simple screenings protokoller for at dykke ned i mere specifikke områder og komme nærmere rod årsagen til dine gener. Vi vil afstemme forventninger, ønsker og behov, så dit forløb bliver individuelt og unikt for netop dig.

Det er muligt, at jeg vil foreslå specifikke laboratorie test, enten hos egen læge, hvis det er muligt, eller hos Nordic Laboratorie. Sidstnævnte er for egen regning, men det kan være et afgørende redskab for at belyse, hvad der virkelig sker i din krops biokemi. Se Laboratorie Test 

Efter endt konsultation vil jeg indenfor 3 dage udarbejde et sundhedsprogram, som kommer med konkrete foreslag til, hvordan du kan komme dine symptomer til livs. Det kan være råd til specifikke tilskud, urter og kostguide, der har fokus på de ekstra behov, du må have afhængig af dine symptomer samt anbefalinger til, hvordan du kan tilføre dit liv mere nydelse, mindre stress og mere søvn. Der bliver lagt vægt på, at tiltagene bliver tilpasset dig, dine ressourcer og drømme. 

Indledende konsultation (90 min)   Pris 1195 kr

bottom of page