top of page

Hej jeg hedder Eva. Jeg er uddannet sygeplejerske, men for 17 år siden rykkede min mand og jeg teltpælene op og flyttede til Hong Kong med vores to små børn på henholdsvis 5 år og 1 måned. Sygeplejefaget blev erstattet med et job som personlig træner, og jeg nød at hjælpe mine klienter til at komme i bedre form og forebygge sygdom fremfor den behandlingsorienteret tilgang i sundhedssystemet. Men jeg erfarede også, at træning kun er et af elementerne for at opnå sundhed og livskvalitet. Ikke mindst for nogen af mine klienter der levede et hektisk liv i Hong Kong med fast food, stress og for lidt selvomsorg. 

Dette førte til en nysgerrighed på at finde ud af, hvordan kroppen fungerer som helhed, og hvorfor det ikke er nok at træne, hvis dit liv er et stort kaos. Derfor valgte jeg at søge ind på Health Coach Uddannelsen, hvilket gav mig indsigt i, hvor vigtigt det er at se sundhed og velvære ud fra et helhedssyn. Mennesket er unikt, hvor mange faktorer påvirker vores sundhed. Hvis du ikke trives på jobbet,  kan det smitte af på dit familieliv, energi niveau, din motivation til at spise sundt og træne. Vi er alle forskellige med hver vores rygsæk af oplevelser, erfaringer og værdisæt, og de ændrer sig livet igennem.

På trods af den øget fokus på træning, kost og livsstil havde nogen af mine klienter stadig vanskelig ved at tabe sig. Det var oftest mine kvindelige klienter sidst i 30'erne og ind i 40'erne, og flere klagede ligeledes over gener som væskeophobninger, manglende energi, PMS, fordøjelsesproblemer, bare for at nævne nogle få. Også nogen af mine mandlige klienter fandt det vanskeligt i denne periode af deres liv at holde vægten, bevare motivationen,  og energien var ofte begrænset. På bagrund heraf begyndte jeg at interessere mig for hormoner og deres samspil på velbefindende og sundhed. Dette ledte mig i retning af Caroline Fibæk og uddannelsen som komplementær hormon terapeut. Denne afsluttede jeg i September 2020.  


 


 

IMG_1195 (1).jpeg


Jeg er sidenhen vendt hjem til Danmark med en dejlig følelse i maven. Jeg nyder at opleve de skiftende årstider, roen og ikke mindst at være tættere på min familie og venner - og hvis du oplever hormonelle ubalancer, som du gerne vil have en større forståelse for og komme til livs, så vil jeg elske at hjælpe dig på din vej, hvor vi sammen kan forsøge at finde rod årsagen til dine symptomer. 

Jeg interesseret mig meget for de ubalancer, der opstår midt i livet på baggrund af stress, livsstil, alder og svingende hormoner op til menopausen, der kan resultere i blandt andet manglende energi, tristhed, vægtøgning, kraftige eller uregelmæssige menstruationer, smerter, hovedpine og lign. Ikke mindst fordi store hormonelle ubalancer i denne del af livet kan have indflydelse på dit symptombillede i overgangsalderen.

Da jeg selv har sloges med fordøjelsesproblemer, som oppustet mave, smerter og ubehag det meste af mit liv, har jeg ligeledes en stor passion for at hjælpe andre med lignende symptomer. Den indflydelse fordøjelsen har på vores hormoner, hjerne-kemi og sundhed er både fascinerende og skræmmende på samme tid.  Det er ikke længere "Man er hvad man spiser", men mere "Man bliver, hvad man optager ", da problemer med fordøjelsen kan komme til udtryk i manglende optagelse af næringsstoffer, ubalance i tarmflora, "utæt" tarm, inflammationer, autoimmune tilstande, hormonelle ubalancer, depressioner med mere. 

IMG_1231.jpg
bottom of page