top of page

OPFØLGENDE KONSULTATION

Det er meget individuelt hvormange konsultationer, der er behov for, da vi alle er forskellige og kommer med hver vores livshistorie. Samtidig er vaner ofte indgroet og tager tid at ændre, så der findes desværre ikke et hurtigt fix, hvis du samtidig vil opnå varige resultater. Derfor kan det være relevant med en eller flere opfølgende konsultationer, hvor vi ser på, hvordan det er gået med de tiltag, der blev sat i værk fra den foregående konsultation, de udfordringer, der måtte have været, og vi arbejder mere i dybden med små realistiske mål, som vil give stor mening og bedring for netop dig.

Vores samarbejde vil give dig øget indsigt i dit liv, dine handlinger, hvilken indflydelse din mad og livsstil har på din velvære og energi niveau, så du igen kan tage kontrol over dit eget liv og forbedre din sundhed, få masser af livsglæde og komme dine symptomer til livs - en gang for alle.

Har du fået taget en test hos Nordic Label eller hos egen læge, kigger vi også på denne, og et opdateret sundhedsprogram udfærdiges og sendes til dig senest 3 dage efter endt konsultation.

Opfølgende konsultation (60 min)   Pris 795 kr 

bottom of page